Få slanke og faste baller og lår med smuk og glat hud, i stedet for bulet appelsinhud.

- Nu er det slut med bulede baller og lår, som du ikke har lyst til at vise frem!

Med den nyudviklede Perfect Body creme kan du forvandle bulet appelsinhud på baller og lår, så den igen bliver glat, stram og blød. Du bliver bikini-klar hjemme på badeværelset.

Perfect Body cremen indeholder flere effektive ingredienser:

  • Plankton ekstrakt
  • Kollagen
  • Koffein

Plankton ekstrakt virker slankende. Den hjælper cellerne til at dræne ophobet væske og stimulerer nedbrydelsen af fedt.

Kollagen tilfører huden fugt , selv i de dybere lag, og det opstrammer og blødgør den. Huden føles glat, fordi appelsinhuden reduceres.

Koffein stimulerer hudcellerne, så fedtdepoterne tømmes og huden bliver glat og fast.

Disse ingredienser udgør til sammen en yderst effektiv creme, der på få uger gør dine lår og baller slankere, fastere, glattere og klar til at blive vist frem.

  • Bekæmper appelsinhud
  • Virker slankende
  • Opstrammer huden
BESTIL HER

Hurtig effekt

Ved dagligt at massere baller og lår med Perfect Body efter badet, vil du allerede efter en uges tid kunne mærke resultaterne. Den fulde effekt kommer efter en til to måneders brug, men for at bevare resultatet, skal du fortsat bruge Perfect Body dagligt.

Få endnu hurtigere og bedre resultater

For at understøtte og øge effekten af Perfect Body, så du hurtigere kan se resultater, anbefaler vi:

  • Massage af baller og lår med massagerulle
  • Drik 2,5 liter vand pr. dag
  • Spis minimum 400 g grøntsager pr. dag
  • Bevæg dig hver dag og motioner flere gange om ugen

Ingredients: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitate, Caffeine, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dimethicone, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Soluble Collagen, Plankton extract, Sodium Polyacrylate, Parfum (Benzyl Alcohol, Limonene, Citronellol, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol), Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

BESTIL HER

Udtalelser

Føler mig flottere

Jeg har haft appelsinhud i en del år, og det har gået mig meget på. Jeg har overhovedet ikkea haft lyst til at have kjole eller nederdel på uden nylonstrømper af frygt for, at nogen kunne se min appelsinhud. Efter at jeg havde brugt Perfect Body i en uges tid, kunne jeg allerede mærke en markant forskel, og det var en skøn følelse. Jeg har nu brugt Perfect Body i tre uger og nu kan jeg forskellen: min appelsinhud er stærkt på retur! Huden er meget blød og næsten helt glat, og jeg kan også mærke på mit tøj, at der er forsvundet nogle centimeter. Sofia A, 43

Udtalelser

Min veninde blev misundelig

Efter min anden fødsel for to år siden havde jeg meget svært ved at komme ned i vægt. Jeg kæmpede med ekstra 10-11 kilo, og mange af dem sad på mave, baller og lår. Efter hårdt slid med kost og motion forsvandt de 8-9 kilo, og jeg følte mig ret tilfreds. Problemet var bare, at mine ellers så stramme baller og faste lår var blevet bulede og ulækre. ”Det må du finde dig i”, sagde min veninde. For hendes så også sådan ud. I stedet for at give op, begyndte jeg at bruge Perfect Body, og efter et par måneder inviterede jeg min veninde til at komme og hygge i haven på en varm sommerdag. Jeg var selvfølgelig i bikini, da hun kom, og jeg skal love for at hun blev misundelig. Linda K, 32.


JA TAK. Jeg vil gerne være Fordelsabonnent i SuperShoppings Sundhedsklub og modtage velkomstpakken på Perfect Body creme (50 ml.) for 29,50 kr.+ porto og eksp. 25 kr. Som Fordelsabonnent får jeg efter 4 uger tilsendt en ny leverance Perfect Body creme (2 x 50 ml.) i abonnement. Jeg betaler 289 kr. inklusiv porto og ekspedition. Derefter får jeg, så længe jeg ønsker det, tilsendt en ny leverance hver 4. uge. Jeg har 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af velkomstpakken. Medlemskabet løber til jeg selv opsiger det.
Jeg er minimum 18 år har læst og accepterer medlemsbetingelserne